Vår berättelse

Vilka är personerna bakom timis slogan "made by happy people"? Vi är en grupp roliga människor som skapar handgjorda smycken som sätter ett leende på läpparna. Vår största prioritet är glädjen för våra kunder och våra anställda.

I södra Sverige hittar du vårt design- och ledningsteam, och i Filippinerna har vi några underbara kvinnor som monterar våra smycken. Läs mer nedan!

Hur det började

Företaget grundades för 10 år sedan av Tifanny Drennow (från Filippinerna) och hennes man Mikael Drennow (från Sverige). Namnet Timi kommer från ordspelet med de två första bokstäverna i vart och ett av deras respektive namn. De driver detta lilla företag på den svenska landsbygden samtidigt som de tar hand om sina 3 pojkar som är 5, 9 och 12 år gamla.

MADE BY HAPPY PEOPLE

Vi ser till att lämna lite glädje i allt vi gör. Som våra partners kan du vara säker på att allt vi producerar är av god kvalitet och bidrar till att ge en positiv inverkan i vår värld. Våra smycken är noggrant utvalda och handgjorda, designade för att skapa lycka i din vardag.

VÅR FILOSOFI

På timi of Sweden bryr vi oss om människorna vi arbetar med, hur våra produkter tillverkas och den positiva påverkan vi lämnar i världen. Vår fabrik är rymlig och ger en bra arbetsmiljö för våra anställda, så att de kan vara stolta över sitt arbete och trivas och trivas när de arbetar. Vi förser våra anställda med gratis mat och en säker arbetsmiljö. I allt vi gör vill vi lämna världen lite lyckligare.

DIN PÅverkan

STYR KVINNOR
På timi of Sweden är vi stolta över att vara ett företag som drivs av kvinnor. Både på vårt kreativa kontor i Sverige, och vår fabrik i Filippinerna, är majoriteten av personalen kvinnor. På vår sajtsida "De filippinska anställda" kan du läsa mer om kvinnorna som monterar våra smycken i Filippinerna.

PRODUKTION PÅ BEFRÅGAN
Vi producerar bara våra smycken efter varje beställning som våra partners har lagt, vilket minimerar vårt koldioxidavtryck och undviker döda lager.

Kontakta oss

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.