Meidän tarinamme

Keitä ovat Timin sloganin "made by happy people" takana? Olemme joukko hauskanpitoa rakastavia ihmisiä, jotka luovat käsintehtyjä koruja, jotka saavat hymyn ihmisten huulille. Suurin prioriteettimme on asiakkaidemme ja työntekijöidemme onnellisuus.

Etelä-Ruotsista löydät suunnittelu- ja johtotiimimme, ja Filippiineillä meillä on upeita naisia kokoamassa korujamme. Lue lisää alta!

Miten se alkoi

Yrityksen perustivat 10 vuotta sitten Tifanny Drennow (Filippiineiltä) ja hänen miehensä Mikael Drennow (ruotsalainen). Nimi Timi tulee sanojen leikistä, joissa kummassakin on kaksi ensimmäistä kirjainta. He pyörittävät tätä pientä yritystä Ruotsin maaseudulla ja huolehtivat kolmesta 5-, 9- ja 12-vuotiaasta pojastaan.

Made by Happy People

Varmistamme, että jätämme vähän onnellisuutta kaikkeen, mitä teemme. Kumppaneinamme voit olla varma, että kaikki tuottamamme on laadukasta ja auttaa jättämään positiivisen vaikutuksen maailmaamme. Korumme ovat huolellisesti kuratoituja ja käsintehtyjä, jotka on suunniteltu luomaan onnellisuutta jokapäiväiseen elämääsi.

MEIDÄN FILOSOFIAMME

Timi of Sweden välitämme ihmisistä, joiden kanssa työskentelemme, miten tuotteemme valmistetaan ja positiivisista vaikutuksista, joita jätämme maailmaan. Tehtaamme on tilava ja tarjoaa työntekijöillemme hyvän työympäristön, jotta he voivat olla ylpeitä työstään ja olla iloisia ja viihtyisiä työskennellessään. Tarjoamme työntekijöillemme ilmaisen ruoan ja turvallisen työympäristön. Kaikessa mitä teemme, haluamme jättää maailman hieman onnellisempana.

VAIKUTUSSI

VALTUUTTAA NAISIA
Timi of Swedenillä olemme ylpeitä siitä, että olemme naisten johtama yritys. Sekä luovassa toimistossamme Ruotsissa että tehtaallamme Filippiineillä suurin osa henkilöstöstä on naisia. Sivustomme sivulla "Filippiinin työntekijät" voit lukea lisää naisista, jotka kokoavat korujamme Filippiineillä.

TUOTANTO KYSYNNÄN mukaan
Valmistamme korumme vasta jokaisen yhteistyökumppaniemme tekemän tilauksen jälkeen, minimoiden hiilijalanjälkemme ja välttäen kuolleita varastoja.

Ota meihin yhteyttä

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.