Jaa tyylisi

KÄYTTÖEHDOT - INSTAGRAM #yestimi

Ruotsin Timi tykkää nähdä tuotteita tosielämässä sosiaalisessa mediassa ja saatamme pyytää jakamaan Instagramiin lähettämiäsi kuvia kanavillamme. Tällaisia kanavia ovat pääosin Timin nettisivut (timi.se), mutta ne voivat sisältää myös Timin muita kanavia, kuten timin uutiskirjeen ja instagramin.

Vastaamalla #yestimi kuvaan Timin pyynnön jälkeen Instagramissa, jäljempänä "kuva(t)", hyväksyt seuraavat:

Annat Happy Accessories AB:lle, ruotsalaiselle yritykselle, jonka rekisteröintinumero on 556797-2590 (jäljempänä "HAPPY"), ei-yksinomaisen, rojaltivapaan maailmanlaajuisen käyttöluvan millä tahansa HAPPYn oman harkinnan mukaan määritetyllä tavalla ja ilman mitään velvoitteita. sinulle, käyttää kuviasi markkinoinnissaan ja/tai mainonnassaan, mukaan lukien muun muassa oikeus kopioida, levittää, muuttaa ja muokata valokuviasi. Lisäksi annat HAPPYlle suostumuksesi kuvien käyttämiseen, joissa sinut voidaan tunnistaa markkinointi- ja/tai mainontatarkoituksiin Sw: Lag om namn och bild i reklam (1978:800) mukaisesti.

Vakuutat ja takaat, että omistat tai hallitset oikeuksia lähettämääsi materiaaliin ja että sinulla on lupa kaikilta kuvissa esiintyviltä henkilöiltä. Lisäksi vakuutat, että olet yksityishenkilö (eli et yritys), olet vähintään 18-vuotias tai sinulla on vanhempien suostumus ja että HAPPYn kuviesi käyttö ei riko kolmannen osapuolen oikeuksia tai lakia.

Vapautat täten HAPPYn kaikista velvollisuuksistaan maksaa sinulle kuviesi käytöstä sekä vapauttaa ja suostut pitämään HAPPYn ja kaikki HAPPYn puolesta toimivat henkilöt kaikista vaatimuksista (mukaan lukien vaatimukset kolmannelta osapuolelta), vastuista, luonteesta riippumatta, liittyen kuvien käyttö yllä kuvatulla tavalla.

Ruotsin laki säätelee näitä ehtoja, joissa Tukholman toimivaltaisilla tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta ratkaista kaikki niistä johtuvat riidat.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä palveluihimme tai tietosuojaan liittyvillä kysymyksillä; support@timi.se