Filippiiniläiset työntekijämme

Tutustu tehtaamme upeisiin ihmisiin

Timin Filippiinien tehtaan työntekijänä työntekijämme saavat ilmaista ruokaa työpaikalla, joustavat työajat ja katetut kuljetuskustannukset. Autamme myös heidän lastensa koulumaksuissa. Mutta keitä ovat naiset, jotka työskentelevät meille? Lue alta ja tutustu heihin paremmin :)

SENONA ST. ASIA SELVÄ

”Senona on ryhmän äiti, jolta kysyt neuvoa”

50-vuotias Senona on työskennellyt Timin palveluksessa 14 vuotta. Hänellä on kaksi lasta ja hänen suurin unelmansa on nähdä heidän toteuttavan unelmiaan. Hän on toimisto-äiti, jolta nuoremmat naiset kysyvät neuvoja.

Kun Filippiinien toimistolla on vuosittaiset joulujuhlat, Senona on päättänyt voittaa kaikki lahjapalkinnot :) Perhe- ja tanssi-zumballa on lämmin paikka hänen sydämessään.

CATHERINE VIRTUES

"Catherine on toimiston naurun lähde"

40-vuotias Catharine näyttelee ikäänsä nuorempana. Hän on Filippiinien toimistokoomikko,

saa aina kaikki nauramaan. Hänellä on 4 lasta ja hän rakastaa laulamista ja tanssimista sukulaistensa kanssa.

Catherine on työskennellyt Timille 13 vuotta. Hän haaveilee näkevänsä lastensa lopettavan opinnot.

PAMELA CABRIGAS


"Pamela on upea tanssija ja ryhmän alfa."

25-vuotias Pamela on työskennellyt Timin palveluksessa 7 vuotta. Hän rakastaa musiikkia ja tanssia, ja hänen liikkeensä valaisevat Filippiinien toimiston joulujuhlat. Hän on luonnollinen johtaja – todellinen alfa.
Pamelalla on yksi lapsi ja hän haaveilee omasta yrityksestä.

SHERLY DEPAUDHON


"Sherly on erinomainen työntekijä, tekee työnsä erittäin laadukkaasti"

35-vuotias Sherly on työskennellyt Timin palveluksessa 12 vuotta. Hän todella erottuu todellisena puhtauden ja järjestyksen esikuvana. Hänellä on tehtaan nopeimmat kädet ja hän kokoaa työnsä laadukkaasti. Sherly haaveilee menestyvänsä yrittäjänä voidakseen auttaa muita.

MICHELLE BUSTOS


“Michelle on erittäin organisoitu ja varmistaa, että kaikki toimii täydellisesti toimistossa”

Michelle on 44-vuotias ja on pian työskennellyt 4 vuotta Timin palveluksessa. Hän pyöräilee tehtaalle ja tunnetaan yhtenä organisoiduimmista ja luotettavimmista henkilökunnan jäsenistä. Mikään ei karkaa hänen haukkasilmänsä.
Hänellä on 3 lasta ja hän haaveilee omasta talosta ja näkevänsä lastensa suorittavan korkeakoulututkinnon. Hänen miehensä työskentelee maakunnassa, joten hän odottaa todella innolla hetkiä, jolloin he ovat yhdessä.

THESAMAE MAMANDA


"Thesamae on toimiston tiedustelija, kaikki mitä tarvitset, hänellä on se laukussaan."

Thesamae on 35-vuotias ja työskennellyt Timin palveluksessa 12 vuotta. Hän on erittäin ystävällinen työtovereilleen ja on aina valmis auttamaan hädässä olevia. Ja jos tarvitset ensiapulaukkua tai hammastahnaa, tarkista Thesamaelta – hänellä on se laukussaan.

GLAIZA MESSIAS


"Glaiza on Filippiinien toimistomuotisuunnittelija, aina esityksen tähti!"

Glaiza on 24-vuotias ja työskennellyt Timin palveluksessa 5 vuotta. Hän on moniajo, joka keskittyy laadunvalvontaan.
Hän rakastaa erottua joukosta ja hänet tunnetaan toimistojen fashionistana!
Hän varttui Quezon Cityssä ja haaveilee omasta yrityksestä jonakin päivänä.

JOHN ROMERO


“Rakastan, kun minä ja työkaverini menemme syömään katuruokaa ennen kotiin lähtöä”

Joan on 21-vuotias ja työskennellyt Timin palveluksessa 3 vuotta. Hän on Filippiinien toimiston poikamies, eikä hän varmasti pelkää likaista käsiään. Jos tarvitset apua raskaan laatikon nostamiseen, voit kysyä Joanilta.
Hänen suosikkipaikkansa Filippiineillä on Boracay ja
hän haaveilee omasta perheestä ja yrityksestä.

KIRSI ANN MARTENIZ


"Olen onnellinen, kun perheeni voi hyvin"

36-vuotias Cherry on työskennellyt Timin palveluksessa 5 vuotta.
Hänellä on kaksi lasta, ja hänet tunnetaan toimiston rauhallisena ja ylellisenä. Hän tulee Barotac Nuevosta Iloilosta, joka on edelleen hänen suosikkipaikkansa Filippiineillä.

PHILOMINA MESSIAS


"Filomina on toimiston ekstrovertti, iloinen ja suorapuheinen, mutta myös uskomattoman omistautunut työlleen"

29-vuotias Filomina on työskennellyt Timin palveluksessa 6 vuotta. Hänen suurin toiveensa on, että hänen kaksi lastaan voisivat toteuttaa unelmansa tulevaisuudessa.
Filomina on uskomattoman omistautunut työntekijä, joka on aina valmis tekemään lisämailin tehtäviensä suorittamiseksi. Hänet tunnetaan Filippiinien toimiston äänekkäänä ja suorapuheisena – ja yrityksen joulu- ja kesäjuhlien suurena fanina.

MIKEE ROSE JAICTIN


"Mikee on kaiken ammatin jätkä - ei pelkää ottaa vastaan tuntemattomia tehtäviä"

24-vuotias Mikee on entisen työntekijän sisar ja on työskennellyt Timin palveluksessa 5 vuotta.
Hän on erittäin joustava työntekijä, joka on valmis kaikkiin hänelle annettuihin tehtäviin. Mikees haaveilee tarjoavansa äidilleen kauniin kodin, koska hän arvostaa perhettään yli kaiken.

ANALYSOI LENT


"Analiza on todellinen äiti - omistaa elämänsä lasten auttamiseen yhteisössä"

Analiza on 40-vuotias ja työskennellyt Timin palveluksessa 3 vuotta. Hän pitää tehtaan joustavista työajoista, koska hänen elämänsä on erittäin kiireistä. Hän rakastaa olla toimistossa aikaisintaan ja sitten kiusaa myöhään tulleita.

Analizalla on 4 omaa lasta, mutta hän on adoptoinut monia muita yhteisöstään. Kun kotona on yli 10 lasta, hän omistaa elämänsä muiden auttamiseen. Hänen unelmansa on oma yritys vakaana tulonlähteenä.

YOGEL GIFTY RODRIGUEZ


"Yogel on ainutlaatuinen, varsinkin kun hän on ainoa mies toimistossa!"

33-vuotias Yogel on timis tuotantopäällikkö ja on työskennellyt meillä 10 vuotta. Hän on suuri urheilun ystävä, kysy häneltä mitä tahansa, niin hän varmasti tietää
jotain siitä.
Yogel on ahkera, hän mieluummin tekee tehtävän itse kuin antaa sen jollekin toiselle. Hänen suosikkimuistonsa toimistolta on, kun työntekijät yllättivät hänet kakulla syntymäpäivänä!