MAKSU

Maksu voidaan suorittaa Visa-, Visa Electron-, MasterCard- ja Maestro-debit-korteilla. Maksu veloitetaan ja tyhjennetään tililtäsi, kun Happy Accessories AB, 556797-2590 on vastaanottanut tilauksesi. Vahvistat, että käyttämäsi luotto-/maksukortti on sinun. Kaikille luotto-/pankkikortin haltijoille tehdään vahvistustarkastukset ja kortin myöntäjän valtuutus.

Jos maksukorttisi myöntäjä kieltäytyy valtuuttamasta maksua Happy Accessories AB:lle, emme ole vastuussa toimituksen viivästymisestä tai epäonnistumisesta.

Teemme kaikkemme kohtuullisen huolen, jotta sivustomme olisi mahdollisimman turvallinen. Kaikki tämän sivuston luottokorttitapahtumat käsitellään käyttämällä Debitechiä, turvallista online-maksuyhdyskäytävää, joka salaa korttitietosi suojatussa isäntäympäristössä. Happy Accessories ei säilytä luottokorttitietojasi verkkosivustollamme tai asiakastietokannassamme.

Happy Accessories käyttää Secure Socket Layer (SSL) -tekniikkaa varmistaakseen, että ostokokemuksesi on turvallinen, yksinkertainen ja turvallinen. Tämä salaa ja suojaa meille Internetin kautta lähettämäsi tiedot. Jos SSL on käytössä, näet riippulukon selaimesi alareunassa ja voit napsauttaa tätä saadaksesi tietoa digitaalisen SSL-sertifikaatin rekisteröinnistä.

Lisäksi ryhdymme mahdollisuuksien mukaan pitämään tilauksesi ja maksusi tiedot turvassa, mutta emme ole vastuussa mistään vahingoista, jollemme ole laiminlyöneet. saatat kärsiä, jos kolmas osapuoli hankkii luvattoman pääsyn tietoihin, jotka annat käydessäsi Sivustoa tai tilatessasi sivustolta.

Lisätietoa sivustolla käytettävistä turvatoimista löytyy meidän Turvallisuuspolitiikka.